Informatie voor Balgasten

Een unieke avond in het prestigieuze Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee

Een unieke avond in het prestigieuze Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. Op een enorme dansvloer nemen jonge mensen in witte baljurken en rok of uniform u mee naar Wenen. U geniet van een bijzondere avond.

Op het podium spelen afwisselend het Ensembe Johann Strauss uit Wenen en het dansorkest van de Marinierskapel, alles van de Weense wals tot ballroom, latin en jazz. Vanuit uw loge bent u getuige van het optreden van de debutanten die in klassieke formatie dansen. En als dan het “Alles Walzer” klinkt bent u van harte uitgenodigd ook zelf de dansvloer op te stappen. Zie ook het programma.

Voorafgaand aan het bal biedt Grand Hotel Huis ter Duin u de mogelijkheid in een van de restaurants te genieten van een voortreffelijk diner samen met andere balgasten. We raden u aan om een combinatie Ball ticket te nemen zodat u op de eerste rang zit bij het aanschouwen van de quadrille van de debutanten.

En mocht u toch de gelegenheid willen gebruiken om een heerlijk weekend aan zee te verblijven dan biedt het hotel u overnachtingsmogelijkheden aan tegen een bijzonder Wiener Balltarief. U krijgt hiervoor een link direct na het bestellen van uw ticket.

Toegangstickets Balgasten

Wiener Ball tickets bestellen

Dansles aspirant debutanten 2025

gepubliceerd op: 24 maart 2024
lees meer

Terugblik op het 55e Wiener Ball

gepubliceerd op: 22 februari 2024
lees meer

Language / Taal: