Informatie voor Balgasten

Een unieke avond in het prestigieuze Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee

Een unieke avond in het prestigieuze Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee. Op een enorme dansvloer nemen jonge mensen in witte baljurken en rok of uniform u mee naar Wenen. U geniet van een bijzondere avond. Op twee podia spelen afwisselend een Straussorkest en een groot combo van de Marinierskapel, alles van de Weense wals tot de meer moderne dansen. Vanuit uw loge bent u getuige van het optreden van de debutanten die in klassieke formatie dansen. En als dan het “Alles Walzer” klinkt bent u van harte uitgenodigd ook zelf de dansvloer op te stappen.

Voorafgaand aan het bal biedt Grand Hotel Huis ter Duin u de mogelijkheid in een van de restaurants te genieten van een voortreffelijk diner samen met andere balgasten. We raden u aan om een combinatie Ball ticket te nemen zodat u op de eerste rang zit bij het aanschouwen van de quadrille van de debutanten.

En mocht u toch de gelegenheid willen gebruiken om een heerlijk weekend aan zee te verblijven dan biedt het hotel u overnachtingsmogelijkheden aan tegen een bijzonder Wiener Balltarief. U krijgt hiervoor een link direct na het bestellen van uw ticket.

Toegangstickets Balgasten

Wiener Ball tickets bestellen

PROGRAMMA – WIENER BALL 11 februari 2023

gepubliceerd op: 18 januari 2023
lees meer

DE EERSTE DANSLES IS EEN FEIT

gepubliceerd op: 5 december 2022
lees meer

Language / Taal: