Bedrijven

Het Wiener Ball biedt een uitgelezen mogelijkheid om zakelijke relaties te ontmoeten en om kennis te maken met nieuwe contacten. Tevens een prachtige incentive om uw medewerkers aan te bieden. Ook dit jaar zijn er weer vele prominente gasten aanwezig en diverse captains of industry.

Op het Wiener Ball en de daaraan voorafgaande danscursus voor debutanten komen nieuwe debutanten en oud-debutanten in een ongedwongen sfeer bij elkaar. Het is ook een uitgelezen mogelijkheid om kennis te maken met nieuw talent, dat op dit moment heel schaars is.

Op zaterdag 11 februari 2023 zal de 54e editie van het Wiener Ball plaatsvinden.

Onder leiding van het nieuwe bestuur, het ouddebutantenbestuur en het hulpdebutantencomité zal het bal vormgegeven worden in een nieuw jasje met behoud van stijl, tradities en normen en waarden.

Het Wiener Ball biedt een uitgelezen mogelijkheid om zakelijke relaties te ontmoeten en om kennis te maken met bedrijven in Nederland met een Oostenrijkse oorsprong.

We hebben voor u nieuwe mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen.

Zo kunt u via het ‘Wiener Ball Business sponsorpakket met uw bedrijf een lezing houden voor de debutanten. Dit geschiedt op onderstaande locaties en op zaterdagen aansluitend aan de dansles (27 november 2022 tot 4 februari 2023). De aanvangstijd is 17 uur gevolgd door een borrel. De datum en uw logo en de naam van uw lezing zal in de nieuwsbrieven van de deelnemende locaties opgenomen worden.
Het betreft de volgende locaties: De Koninklijke Roei en Zeilvereeniging “De Maas” (Rotterdam),  Koninklijke Amsterdamsche Roei- en Zeilvereeniging “De Hoop”, Koninklijke Militaire Academie, Breda, RSV/RVSV, Rotterdam, Vindicat, Groningen en ASC/AVSV, Amsterdam.

Mocht u het daarnaast leuk vinden om zelf een tafel te vullen met relaties dan hebben we het  ‘Wiener Ball executive sponsorpakket alwaar u naast een lezing ook deelneemt aan het Ball.

Als laatste hebben we ook nog het Wiener Ball Brons’ sponsorpakket en het Wiener Ball Silver’  sponsorpakket.

Meer details over de sponsor pakketten kunt u vinden via deze link

Contact:

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor bedrijven om het Wiener Ball te steunen / deel te nemen, gelieve een e-mail te sturen naar info@wienerball.nl of contact op te nemen met:

Wiener Ball Sponsoring
Contactpersoon: Riet Nelisse
+31653158230
mmnelisse@martinfrank.nl

 


Sponsoren van het Wiener Ball:

         

              

             

             

               

                         

               

 

Zakelijk verbinden aan het Wiener Ball

Een uitgelezen mogelijkheid om zakelijke relaties te ontmoeten en om kennis te maken met nieuwe contacten

PROGRAMMA – WIENER BALL 11 februari 2023

gepubliceerd op: 18 januari 2023
lees meer

DE EERSTE DANSLES IS EEN FEIT

gepubliceerd op: 5 december 2022
lees meer

Language / Taal: