Bedrijven

Het Wiener Ball is een bal waar interactie met elkaar een onderdeel is van het bal. Het biedt een uitgelezen mogelijkheid om zakelijke relaties te ontmoeten en om kennis te maken met anderen. Elk jaar zijn er vele prominente gasten aanwezig en diverse captains of industry. Het is een bal voor jong en oud.
De debutanten voeren twee keer op deze avond een unieke dans op. De ’jungherren und jungdamen’ zoals zij genoemd worden oefenen met elkaar een half jaar op verschillende locaties in Nederland. Zo leren zij elkaar goed kennen en wordt er een band gesmeed voor het leven. Enorm mooi om hen te zien optreden.
Ook voor u als bedrijf kan het interessant zijn om kennis te maken met dit jonge talent. Wij bieden u meerdere mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Mocht u echter liever alleen een advertentie plaatsen of een ander idee hebben laat het ons dan gerust weten.

Op zaterdag 22 februari 2025 vindt de 56e editie van het Wiener Ball plaats. De 55e editie was zakelijk gezien een groot succes.

Onder leiding van de Stichting Oostenrijkse Cultuur in Nederland, het Oud- Debutantenbestuur en het Hulp- Debutantencomité en meerdere ondersteunende commissies is het bal het afgelopen jaar vormgegeven in een nieuw jasje. Dit met behoud van stijl, tradities en normen en waarden. Wij hebben daar enorm veel lovende recensies over gehad. Het Ensemble Johann Strauss uit Wenen zal de juiste muziek spelen zodat een ieder volop kan Walsen! Als afwisseling hierop zorgt het dansorkest van de Koninklijke Marine voor andere dansmuziek zoals ballroom, latin en jazz.

Zoals gezegd, het Wiener Ball biedt een uitgelezen mogelijkheid om zakelijke relaties te ontmoeten en om kennis te maken met bedrijven in Nederland met onder andere een Oostenrijkse oorsprong. Indien u aan tafel wilt zitten met andere ondernemers kunt u via info@wienerball.nl een email sturen met meer informatie.

We hebben voor u nieuwe mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen.
Zo hebben we een geweldig Business pakket voor u en als nieuw concept bieden wij u de mogelijkheid om een V.I.P. Business ticket te bestellen.

Meer details over het Business pakket en het V.I.P. Business ticket kunt u vinden via deze link

Contact:

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor bedrijven om het Wiener Ball te steunen / deel te nemen, gelieve contact op te nemen met Wiener Ball Sponsoring door een e-mail te sturen naar info@wienerball.nl

Wiener Ball Sponsoring
Contactpersoon: Riet Nelisse

 


Sponsoren van het Wiener Ball:

                                                                                      

           

                           

                       

                                     

Zakelijk verbinden aan het Wiener Ball

Een uitgelezen mogelijkheid om zakelijke relaties te ontmoeten en om kennis te maken met nieuwe contacten

Dansles aspirant debutanten 2025

gepubliceerd op: 24 maart 2024
lees meer

Terugblik op het 55e Wiener Ball

gepubliceerd op: 22 februari 2024
lees meer

Language / Taal: