Bedrijven

Het Wiener Ball is een bal waar interactie met elkaar een onderdeel is van het bal. Het biedt een uitgelezen mogelijkheid om zakelijke relaties te ontmoeten en om kennis te maken met anderen. Elk jaar zijn er vele prominente gasten aanwezig en diverse captains of industry. Het is een bal voor jong en oud.
De debutanten voeren twee keer op deze avond een unieke dans op. De’ jungherren und jungdamen’ zoals zij genoemd worden oefenen met elkaar een half jaar op verschillende locaties in Nederland. Zo leren zij elkaar goed kennen en wordt er een band gesmeed voor het leven. Enorm mooi om hen te zien optreden.
Ook voor u als bedrijf kan het interessant zijn om kennis te maken met dit jonge talent. Wij bieden u meerdere mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Mocht u echter liever alleen een advertentie plaatsen of een ander idee hebben laat het ons dan gerust weten.

Op zaterdag 3 februari 2024 zal de 55e editie van het Wiener Ball plaatsvinden, een lustrumeditie.

Onder leiding van de Stichting Oostenrijkse Cultuur in Nederland, het Oud- Debutantenbestuur en het Hulp- Debutantencomité en meerdere ondersteunende commissies is het bal het afgelopen jaar vormgegeven in een nieuw jasje. Dit met behoud van stijl, tradities en normen en waarden. Wij hebben daar enorm veel lovende recensies over gehad. Het Ensemble Johann Strauss uit Wenen zal de juiste muziek spelen zodat een ieder volop kan Walsen!

Zoals gezegd, het Wiener Ball biedt een uitgelezen mogelijkheid om zakelijke relaties te ontmoeten en om kennis te maken met bedrijven in Nederland met onder andere een Oostenrijkse oorsprong.

We hebben voor u nieuwe mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. We hebben hiervoor drie verschillende Business pakketten voor u.

Meer details over de Business pakketten kunt u vinden via deze link

Contact:

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor bedrijven om het Wiener Ball te steunen / deel te nemen, gelieve contact op te nemen met Wiener Ball Sponsoring door een e-mail te sturen naar info@wienerball.nl

Wiener Ball Sponsoring
Contactpersoon: Riet Nelisse

 


Sponsoren van het Wiener Ball:

                                                                                      

           

                           

                       

                                   

Zakelijk verbinden aan het Wiener Ball

Een uitgelezen mogelijkheid om zakelijke relaties te ontmoeten en om kennis te maken met nieuwe contacten

55e lustrumeditie op 3 februari 2024

gepubliceerd op: 10 maart 2023
lees meer

Save the date!

gepubliceerd op: 21 februari 2023
lees meer

Language / Taal: