55e editie op 3 februari 2024: Lustrum

Wij kijken terug op een fantastische 54e editie van het Wiener Ball. Nu, 3 weken later, zijn wij alweer druk in de voorbereiding voor de lustrumeditie, het 55e Wiener Ball dat op 3 februari 2024 zal plaatsvinden. Wij blikken kort met u terug op het afgelopen bal. Dit werd geopend met het schitterende optreden van de Jachthoornblazers. Hierdoor zat de sfeer er tijdens de borrel direct goed in. Hierna volgden het diner voor de balgasten en het diner voor de oud-debutanten die in verschillende zalen plaatsvonden. Dit jaar hadden wij meer dan 100 jongeren. Om 20.30 uur gingen de deuren van de balzaal open en was men onder de indruk van de aankleding, verlichting en ambiance van de zaal.  Dan was het moment daar voor de 48 debutanten om hun debuut te maken. De dansvloer was de hele avond druk bezocht en zelfs ons Wiener Café was uitverkocht. De avond werd afgesloten in de disco alwaar de balgasten en de debutanten nog niet uitgedanst waren.

Wist u dat wij al de eerste aanmeldingen hebben voor de nieuwe debutanten? De aanmelding voor debutanten voor deze lustrumeditie is reeds geopend! Door deze speciale editie verwachten wij een enorme aanloop. De onderlinge band die je met elkaar krijgt door de danslessen en alle activiteiten erna zorgt voor een hele hechte groep en vriendschappen voor het leven.

Houd onze nieuwsbrieven goed in de gaten want dit jaar komen er in verband met het lustrum enorm veel extra activiteiten. Zo denken wij voor de jongeren aan een skireis, lustrumartikelen zoals een strikje van het Wiener Ball en danslessen voor de balgasten om zo het hele jaar door te kunnen dansen naar de 55e editie toe alwaar wij zeer naar uitkijken.

Namens het oud-debutanten bestuur een hartelijke groet

gepubliceerd op: 10 maart 2023

Dansles aspirant debutanten 2025

gepubliceerd op: 24 maart 2024
lees meer

Terugblik op het 55e Wiener Ball

gepubliceerd op: 22 februari 2024
lees meer

Language / Taal: