53-ste Wiener Ball in Nederland

Het bestuur van de Stichting Oostenrijkse Cultuur in Nederland kondigt het 53-ste Wiener Ball in Nederland aan!

Op 11 juni zal deze editie van het Wiener Ball worden georganiseerd als Wiener Sommer Ball. Kort na het 52-ste Wiener Ball in februari 2020 brak de Covid pandemie uit. Ook in 2021 moesten we door de hoge besmettingsgraad en de maatregelen van de overheid afzien van de organisatie van een Wiener Ball.

In goed overleg met de directie van Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee, zal de 53-ste editie van het bal dus plaats vinden in de vroege zomer. Afhankelijk van de weersomstandigheden zal het zomer bal unieke mogelijkheden geven voor prachtige foto’s en voor een geweldige stemming in de restaurants of op een van de vele terrassen van het hotel. De formule blijft die van een traditioneel Wiener Ball, waarbij de dames in hun lange witte robes en de heren in rokkostuum of gala uniform aan de balgasten, in unieke formatiedansen, tonen wat zij in de weken daarvoor hebben ingestudeerd.

Het bestuur is er in geslaagd, in een goede samenwerking met en ondersteuning van het gloednieuwe muziekpaleis Amare in Den Haag, de danslessen van de debutanten te organiseren in de prachtige dansstudio van Amare. Amara is uniek gesitueerd naast het Haagse stadhuis en op korte afstand van het treinstation, de tram- en bushaltes én het Haagse centrum met zijn vele restaurants.

gepubliceerd op: 11 maart 2022

Toegangstickets debutanten

Het bestelproces wordt afgehandeld via YourTicketProvider

Dansles aspirant debutanten 2025

gepubliceerd op: 24 maart 2024
lees meer

Terugblik op het 55e Wiener Ball

gepubliceerd op: 22 februari 2024
lees meer

Language / Taal: