Informatie voor de Debutanten

Danslessen in Amare, ter voorbereiding van de dansvoorstelling tijden het Wiener Ball

De danslessen, ter voorbereiding van de dansvoorstelling tijden het Wiener Ball op 11 juni, zullen plaats vinden in de dansstudio van het Haagse muziekpaleis Amare. De data zijn:

  • 30 april
  • 7 mei
  • 14 mei
  • 28 mei
  • 4 juni
  • 11 juni (de generale repetitie)

De generale repetitie zal uiteraard op de enorme dansvloer in de Pickézaal van Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee plaatsvinden. De danslessen in Amare beginnen exact om 17.00 uur en eindigen om 19.00 uur. Op de avond van 7 mei zijn eveneens de ouders welkom om de pasjes van de wals, de foxtrot of de chachacha weer op te halen en te genieten van de vorderingen van de Debutanten. Op die avond ontvangt de ambassadeur van Oostenrijk ons, na afloop van de danslessen in haar residentie aan de Koninginnegracht 30 in Den Haag. Wij vragen alle debutanten zich via het nieuwe boekingssysteem op de website te registreren. Ook is het mogelijk kamer en dinerreserveringen in het hotel, tegen speciale balprijzen te boeken.

Veel Debutanten hebben zich sinds het laatste bal aangemeld. Allen hebben inmiddels een nieuwsbrief ontvangen. De volgende nieuwsbrief met meer details over het Wiener Sommer Ball zal binnenkort verschijnen.

Informatie voor de ouders van de debutanten

In het tweede deel van de danslessen voor de debutanten op 7 mei is er voor de ouders van de debutanten de mogelijkheid deel te nemen aan de danslessen en de basis passen te oefenen. Aansluitend kunnen zij ook deelnemen aan de ontvangst door de Oostenrijkse ambassadeur in haar residentie in Den Haag. Hiervoor is aanmelding vereist via aan e-mail aan info@wienerball.nl.

Toegangstickets Debutanten

Het bestelproces wordt afgehandeld via YourTicketProvider

Save The date!

gepubliceerd op: 24 augustus 2022
lees meer

Zien wij u ook a.s. zaterdag in Grand Hotel Huis ter Duin?

gepubliceerd op: 8 juni 2022
lees meer

Language / Taal: