Informatie voor de Debutanten

Danslessen op verschillende unieke locaties in Nederland, ter voorbereiding van de dansvoorstelling tijdens het Wiener Ball

De danslessen, ter voorbereiding van de dansvoorstelling tijdens het Wiener Ball op 3 februari 2024, zullen plaatsvinden op verschillende locaties in Nederland.
Detail informatie over de data van de danslessen en de locatie daarvan is te vinden op de pagina danslessen voor de debutanten.

Wij vragen alle debutanten zich eerst aan te melden via de pagina Aanmelden Debutanten en zich pas daarna te registreren via het nieuwe boekingssysteem op de website. Na inschrijving is het mogelijk kamerreserveringen in het hotel te boeken, tegen speciale balprijzen.

Informatie voor de ouders van de debutanten

In het tweede deel van één van de danslessen voor de debutanten is er voor de ouders van de debutanten de mogelijkheid om de basisdanspassen te oefenen tijdens een ouderdansles. Aansluitend kunnen zij ook deelnemen aan een diner voor debutanten en ouders, kijk voor de juiste datum op de pagina danslessen voor de debutanten.

Toegangstickets Debutanten

Het bestelproces wordt afgehandeld via YourTicketProvider

55e lustrumeditie op 3 februari 2024

gepubliceerd op: 10 maart 2023
lees meer

Save the date!

gepubliceerd op: 21 februari 2023
lees meer

Language / Taal: