Informatie voor Bedrijven

Een unieke avond in het prestigieuze Grand Hotel Huis ter Duin in Noordwijk aan Zee

Het Wiener Ball gala biedt een uitgelezen mogelijkheid om zakelijke relaties te ontmoeten en om kennis te maken met bedrijven in Nederland met een Oostenrijkse oorsprong.  U kunt getuige zijn van het mooie optreden van 64 jongedames en -heren, de debutanten, die een hoge kwaliteit aan formatiedansen laten zien. Als daarna dan het “Alles Walzer” klinkt kunt u ook met uw gasten indien gewenst de dansvloer betreden en op de klanken van het Ensemble Johann Strauss uit Wenen of het combo van de Marinierskapel uw beste beentje voor zetten.

We hebben voor u nieuwe mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen. Er zijn vele mogelijkheden in deelname. Zo kunt u kiezen voor alleen een lezing voor de debutanten op een unieke locatie in Nederland. Maar u kunt ook balgast zijn in de nieuwe loges met specifieke tafels met namen alwaar u kunt aansluiten. En dit geldt ook voor de verschillende diners.

Zo kunt u via het ‘Wiener Ball Business’ sponsorpakket met uw bedrijf een lezing houden voor de debutanten. Dit geschiedt aansluitend aan een dansles (26 november 2023 tot 27 januari 2024). De aanvangstijd is om 17 uur gevolgd door een borrel. De datum en uw logo en de naam van uw lezing zal in de nieuwsbrieven van alle deelnemende locaties opgenomen worden.

Mocht u het daarnaast leuk vinden om zelf een tafel te vullen met relaties dan hebben we het ‘Wiener Ball executive sponsorpakket alwaar u naast een lezing ook deelneemt aan het bal.

Als laatste hebben we ook nog het Wiener Ball Brons’ sponsorpakket en het Wiener Ball Silver’ sponsorpakket.

Zie voor alle details de pagina sponsor pakketten

CONTACT:

Voor meer informatie over de mogelijkheden voor bedrijven om het Wiener Ball te steunen / deel te nemen, gelieve contact op te nemen met Wiener Ball Sponsoring door een email te sturen naar info@wienerball.nl

Wiener Ball Sponsoring
Contactpersoon: Riet Nelisse

Zakelijk verbinden aan het Wiener Ball

Een uitgelezen mogelijkheid om zakelijke relaties te ontmoeten en om kennis te maken met nieuwe contacten

Dansles aspirant debutanten 2025

gepubliceerd op: 24 maart 2024
lees meer

Terugblik op het 55e Wiener Ball

gepubliceerd op: 22 februari 2024
lees meer

Language / Taal: