Dineren in Restaurant Latour

Voorafgaand aan het Wiener Ball kunt u met uw gezelschap heerlijk dineren in Restaurant Latour.

Voorafgaand aan het Wiener Ball kunt u met uw gezelschap heerlijk dineren in Restaurant Latour. Het 3-gangen diner is samengesteld door Michelin sterren chef Marcel van Lier en SHV Meestergastheer – Sommelier Stan Kerckhoffs heet u welkom. Het diner start om 18:30 uur, zodat u op tijd bent voor het ball.

Marcel van Lier zit ruim 20 jaar in het vak en is sinds 2000 de bevlogen chef de cuisine van Restaurant Latour. Hij haalt zijn inspiratie uit alle werelddelen. Met zorgvuldig gekozen, pure producten creëert hij bijzondere culinaire gerechten, die niet alleen heerlijk smaken maar ook nog eens als ware kunstwerken worden gepresenteerd. Een lust om naar te kijken én van te proeven!

Stan Kerckhoffs is sinds 2003 maître en sommelier bij Latour. Als gastheer vindt hij het belangrijk de gasten op een ongedwongen manier met zorg en aandacht te omringen. Dankzij zijn uitmuntende kennis van wijnen is hij in staat mooie en verrassende wijnen te kiezen bij de gerechten. Hij laat u graag meegenieten van zijn nieuwste ontdekkingen.

€59,50,- per persoon (exclusief dranken, water, koffieservices en parkeren)

 

gepubliceerd op: 8 november 2019

55e lustrumeditie op 3 februari 2024

gepubliceerd op: 10 maart 2023
lees meer

Save the date!

gepubliceerd op: 21 februari 2023
lees meer

Language / Taal: